Frågor och svar


Hur registrerar vi oss?

Gå in på sidan 'Nyregistrering' och fyll i era uppgifter. När detta är klart kommer en plats att skapas åt ert företag och ett administratörskonto skapas under detta företag med den mailadress och lösenord du tidigare angett.
Efter detta kan du logga in och utvärdera tjänsten. Utvärderingstid är 30 dagar utan förpliktelser eller kostnad.
Klicka här för att registrera er


Kommer vi blir automatisk fakturerade efter utvärderingserioden?

Nej. Om ni vill fortsätta använda tjänsten måste ni manuellt betala för medlemsskap efter utvärderingen, om inte detta görs kommer kontot inaktiveras.


Vad behöver vi för att komma igång?

Eftersom det är ett webbaserat system som driftas av oss (s.k. SaaS, Software As A Service) behöver ni endast internetaccess och en modern webbläsare.


Vad är det för månadsavgift?

Om ni vill fortsätta använda systemet efter de första 30 dagarnas utvärderingsperiod betalar ni access per månad. Betalning sker med kreditkort. Alla betalningar hanteras av det externa betalningssystemet Stripe, en mycket säker betalningsförmedlare.
Prislista hittas här


Vilka betalningsmetoder finns?

Vi erbjuder betalning via Stripe som betalningsleverantör och accepterar därmed alla större kreditkort.
Vi accepterar VISA Vi accepterar Mastercard Vi accepterar Amex


Var förnyar jag vårt medlemskap?

När det återstår 30 dagar på er nuvarande licensperiod (eller utvärderingsperiod) kommer en länk att synas på förstasidan om man är inloggad som administratör. Denna länk leder vidare till sida där man kan genomföra förlängningen.


Finns det olika behörighetsnivårer?

Ja, det finns två nivåer. En nivå för administratörer vilka kan lägga upp användare, projekt, andra administratörer etc och en nivå för vanliga användare som endast kommer åt sina egna uppgifter.


Vilka rapporter finns i tidrapporteringsverktyget?

För att se olika exempel på de rapporter som finns surfa hit.


Vi vill installera systemet på egna servrar. Är det möjligt?

Tyvärr. Detta system är designad för att driftas på våra servrar och erbjuds endast som SaaS-tjänst (Software As A Service).


Är det möjligt att exportera registrerad tid till andra applikationer?

Ja, den detaljerade tidrapporten kan exporteras till både excel och till XML-fil som i sin tur kan användas för importer till andra applikationer.


Finns det funktionalitet för att godkänna inrapporterad tid?

Ja, det finns en extramodul som kan användas för detta. Den är gratis att använda för Timeduy.com's användare
För att konfigurera upp denna modul, logga in som administratör och välj sedan 'Administration -> 'Företagsinställningar' i menyn. Klicka sedan i (eller ur) 'Modul för att godkänna tid'.
Läs mer om att godkänna inrapporterad tid


Kostar körjournalen extra, och var hittar jag den?

Nej, körjournalen ingår i den befintliga tjänsten och kostar inget extra att använda utöver den normala medlemskostnaden.
Ni kan själva konfigurera om ni vill använda körjournals-modulen eller inte. Om du är administratör kan du hitta inställningen för detta under menyalternativet 'Administration - Företagsinställningar'.
Läs mer om körjournalen här


Men hur är det utläggsmodulen, ingår den också?

Ja, Modulen för att hantera utlägg är även den inkluderad i den normala medlemsavgiften.
Ni kan själva konfigurera om ni vill använda utläggsmodulen eller inte. Om du är administratör kan du hitta inställningen för detta under menyalternativet 'Administration - Företagsinställningar'.
Läs mer om utläggshantering här