Utläggshantering


Webbaserad utläggshantering

Förutom att hantera tidrapportering, inkluderar systemet även en modul för att registera på och hantera utlägg på ett enkelt sätt. Utläggsmodulen kan hjälpa er hantera och organisera utgifter för att kunna hålla noggrann kontroll på projektutgifter.

Utläggshanteringen är perfekt för personer och små företag som vill hålla koll på utgifterna. Med detta moln-baserade verktyg kan användare enkelt registrera sina utgifter samtidigt som administratörerna lätt kan hålla koll via rapporter som har flexibla filtreringsfunktioner.
Utläggshanteringen är perfekt för personer och små företag som vill hålla koll på utgifterna
Exempel på hur utlägg registreras


Utläggsrapporter

För administratörer är det enkelt att få överblick över de registrerade utläggen. Det är enkelt och smidigt att generara rapporter filtrerade på ex användare eller projekt och som dessutom kan exporteras till bland annat Excel.


Valfri och gratis

Det är konfigurerbart att välja om man vill använda denna modul eller inte. Den kostar inget extra utan är gratis att använda för våra kunder.


Gratis utvärdering

Utvärdera oss i 30 dagar utan kostnad eller förpliktelser. Om ni efter utvärderingsperioden väljer att inte fortsätta, avslutar vi automatiskt ert konto.
Registrering