Tillägsmoduler till Timeduty.com

Utöver den normala tidrapporteringsfunktionaliteten som finns i systemet kan ytterligare moduler konfigureras att ingå. Dessa tillägg ökar inte kostnaden av medlemsskapet, utan är gratis för alla användare i Timeduty.com.
Tillgängliga tilläggsmoduler är:
  • Godkänna tid
  • Körjournal
  • Utläggshantering
Dessa moduler kan aktiveras eller avaktiveras i sidan för företagsinställningar. Vi rekommenderar att alltid avaktivera funktioner som ni inte är intresserade av för att göra systemet så användarvänligt som möjligt för era användare.


Modulen för att godkänna tid

Ibland finns det behov av att vara säker att en användare inte kan förändra inrapporterad tid, eller rapportera ytterligare tid redan hanterad period. Exempelvis skulle detta kunna vara fallet när systemet används för närvarorapporter eller när det används som underlag till fakturering.
När denna modul blir aktivierad (för nya kunder är den aktiverad per default) så modifieras de formulär som används vid tidregistering och där möjliggör för användare att markera att de är färdiga med tidrapportering för vald dag.
Nya administratörsformulär läggs även till som gör möjligt för administratörer att granska användares tidrapportering och efter det markera dagar som godkända. När en dag har markerats som godkänd kan användaren inte lägga till nya timmar eller ändra på tidrapporteringen för den dagen.
Läs mer om modulen för att godkänna tid


Webbaserad körjournal

Modulen för körjournaler kan användas för att låta förare registrera sina körningar. Detta kan exempelvis vara bra i situationer där förarna har krav att uppvisa detaljerad logg över körningar.
För administratören ger systemet en enkel översikt över registrade körjournaler. Det är möjligt att skapa rapporter över körjournaler som kan filtreras på exempelvis användarnamn, projekt mm.
Läs mer om modulen för körjournal


Utläggshantering

Modulen för utläggshantering hos Timeduty.com är perfekt för företag att hålla koll på projektutgifter. Med denna molnbaserade utläggshantering kan användare själva lätt rapportera utgifter och administratörer kan skapa rapporter med flexibla filtreringsmöjligheter.
Läs mer om modulen för utgiftshantering