Ny release 2011-03-04

Timeduty.com lanserar timer/stoppklocka för tidrapportering

Timeduty.com, leverantör av molnbaserat tidrapporteringssystem, har idag släppt en ny version av sin mjukvara. De största nyheterna fokuserar sig en utökning av plattformen som möjliggör för användare att använda en serverbaserad timer för att hålla koll på nedlagd tid på aktiviteter.

Timeduty.com har idag meddelat lanseringen av en uppdaterad version av sitt molnbaserade tidrapporteringssystem som används av kunder över hela världen. I fokus för den nya uppgraderingen är en utökning av plattformen som möjliggör för användarna att använda en serverbaserad timer för att hålla koll på nedlagd tid på aktiviteter.
Denna funktion hjälper användare att hålla koll på hur mycket tid som gått sedan arbetsaktiviteter startats och underlätta inmatning av detta till tidrapporten. Tidregistrering skapad via timer/stoppklockan behandlas av systemet som normal tidregistrering, vilket medför att administratörer kan fortsätta använda deras normala rapporter med flexible filtreringsmöjligheter.
Anders Nilsson, Timeduty.com: 'Vi försöker konstant att hitta förbättringar som underlättar för användare att tidregistrera vilket i sin tur gör det enklare för administratörer/projektledare att se till att tidrapporter skapas. Den nya funktionaliteten som tillförts i och med timern/stoppklockan är ett klart exempel på funktioner som hjälper användarna, och vi hoppas den kommer bli uppskattad av våra kunder. Vi är nu mycket glada att kunna releasa detta, och dessutom utan att höja kostnaden.'


Timeduty.com erbjuder en lättanvänd webbaserad tidrapportering som används av kunder över hela världen:
  • Enkel tidrapportering med hjälp av veckovy eller daglig vy
  • Inkluderar nu även funktionalitet för att hantera körjournaler
  • Webbaserad - Enkel åtkomst från överallt med internetuppkoppling
  • Ingen begränsning av antalet projekt eller kunder
  • Möjlighet att registrera tid via timer/stoppklocka
  • Flexibel rapportering med möjlighet att exportera till Excel
  • Konfigurering av timkostnad per projektmedlem
  • Gratis utvärdering i 30 dagar
  • Software As a Service (SaaS) - Ingen serverinstallation
  • Gruppera medarbetare i team

För mer information om möjligheten att använda timer/stoppklocka för tidrapportering hos Timeduty.com, vänligen besök oss på vår hemsida: https://timeduty.com/

Om oss
Timeduty.com är ett mjukvaruföretag som erbjuder molnbaserad tidrapportering som SaaS (Software as a Service) prenumeration. Eftersom tjänsten är molnbaserad behövs dessutom ingen installation och man kan komma åt tjänsten från vilken internetuppkopplad dator som helst. Besök https://timeduty.com/ för mer information.