Ny release 2010-11-15

Timeduty.com lanserar tidrapportering i daglig vy

Timeduty.com, leverantör av molnbaserat tidrapporteringssystem, har idag släppt en ny version av sin mjukvara. De största nyheterna fokuserar sig kring ökad prestanda och möjlighet för användare att tidrapportera i en daglig vy.

Timeduty.com har idag meddelat lanseringen av en uppdaterad version av sitt molnbaserade tidrapporteringssystem som används av kunder över hela världen.
I fokus för den nya uppgraderingen är ökad prestanda och möjligheten för användarna att tidrapportera i en daglig översikt.
Anders Nilsson, Timeduty.com: 'Vi är mycket glada att äntligen kunna släppa den dagliga vyn för tidrapportering. Den har varit mycket efterfrågad och kommer att vara en bra komplement till den mycket uppskattade veckoöversikten'.

I tidrapporteringen har nu användarna möjlighet att välja mellan att tidrapportera i en veckoöversikt eller i en dagsöversikt. En av fördelarna med den nya dagsvyn jämfört med veckoöversikten är att alla kommentarer som är registrerade under samma dag visas direkt utan att behöva välja de individuella registreringarna som man behöver göra på veckoöversikten.

Timeduty.com erbjuder en lättanvänd webbaserad tidrapportering som används av kunder över hela världen:
  • Enkel tidrapportering med hjälp av veckovy eller daglig vy
  • Webbaserad - Enkel åtkomst från överallt med internetuppkoppling
  • Ingen begränsning av antalet projekt eller kunder
  • Flexibel rapportering med möjlighet att exportera till Excel
  • Konfigurering av timkostnad per projektmedlem
  • Gratis utvärdering i 30 dagar
  • Software As a Service (SaaS) - Ingen serverinstallation
  • Gruppera medarbetare i team

För mer information om molnbaserad tidrapportering hos Timeduty.com, vänligen besök oss på vår hemsida: https://timeduty.com/

Om oss
Timeduty.com är ett mjukvaruföretag som erbjuder molnbaserad tidrapportering som SaaS (Software as a Service) prenumeration. Eftersom tjänsten är molnbaserad behövs dessutom ingen installation och man kan komma åt tjänsten från vilken internetuppkopplad dator som helst. Besök https://timeduty.com/ för mer information.