Ny release - 2018-06-21

Timeduty.com har lanserat ny hemsida

Timeduty.com har i dagarna lanserat en ny hemsida, med syftet att tydligt och attraktivt presentera våra tjänster, öka användbarheten och markant göra användarupplevelsen bättre. Webbplatsen har också fått ett redaktionellt lyft, och anpassats för mobil och läsplatta.

”Ambitionen med den nya hemsidan är att presentera vårt kunderbjudande på ett sätt som presenterar våra tjänster samt oss på ett ännu mer användarvänligt och tydligt sätt.” säger Anders Nilsson hos Timeduty.com. ”Givetvis ser vi även ett värde i att erbjuda besökaren ett visuellt mer tilltalande gränssnitt och uppdaterad funktionalitet!”

Lanseringen av den svenska hemsidan är dels en viktig del i företagets kundfokuserade strategi, men också en del av satsningen på att lyfta fram den internationella satsningen samt synas bättre i sökmotorer. Förutom att hemsidan har fått förbättrad funktionalitet, design och navigering har även mycket arbete lagts i att optimera hemsidan och funktioner för sökmotorer, vilket på kort tid ökat antalet besöker som hittar företagets tjänster markant.

Framtagande av design och även implementation av den nya hemsidan har gjorts av utvecklingsbolaget Osolo (https://osolo.se). Osolo är svenskt bolag som är experter inom systemutveckling, e-handel, webb, strategi och design. ”Hjälpen vi fått från Osolo är fantastisk. Förutom en leverans som överträffade våra förväntningar både rent grafisk och utvecklingsmässigt sett så fick vi enorm hjälp med vitala områden som mobilanpassning och sökmotoroptimering.”.


Om oss
Tidrapporteringssystemet hos Timeduty.com är kraftfullt, men ändå ett användarvänligt system för tidrapportering. Den erbjuds som en molnbaserad abonnemangstjänst, vilket innebär att ditt företag kan komma igång direkt - utan investering i hårdvara, programvara eller andra licenser från 3:e part. Systemet är perfekt för små till medelstora företag som har behov av detaljerad information om vem som spenderar tid och på vad, för att kunna följa upp tid internt eller ha som underlag för fakturering.
Besök https://timeduty.com för mer information.